طرز تهیه مرغ بریان به سبک سرآشپزهای حرفه ای

به گزارش وبلاگ تور فرانسه، برای پخت و سرو مرغ روش های متفاوتی وجود دارد. یکی از انواع طبخ، بریان کردن مرغ است.

طرز تهیه مرغ بریان به سبک سرآشپزهای حرفه ای

برخی تصور می کنند که بریان کردن مرغ، بسیار ساده است و چیزی جز به سیخ کشیدن و روی آتش قرار دادن مرغ نیست، در حالی که هرکسی از پس طعم دار کردن مرغ بریان و ترد شدن پوست مرغ برنمی آید. در ادامه با وبلاگ تور فرانسه و طرز تهیه مرغ بریان به سبک سرآشپزهای حرفه ای همراه باشید.

مواد لازم

  • مرغ 1 عدد
  • مغز گردو 1/2 لیوان
  • پیاز دو عدد
  • سیر دو حبه
  • زعفران دو قاشق غذاخوری
  • جعفری و گشنیز ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری
  • رب انار دو قاشق غذاخوری
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • کره به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • برگ بو 5 عدد
  • آب پیاز 1 و 1/4 لیوان
  • پودر سیر دو قاشق مرباخوری
  • کرفس دو شاخه
  • فلفل دلمه ای یک عدد
  • هویج سه عدد
  • آبلیموی تازه به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریان

  • برای تهیه مرغ بریان خانگی ابتدا مرغ را بشویید و داخل شکم آن را خالی نمایید سپس مرغ را دوباره بشویید.
  • فلفل دلمه ای، هویج، سیر، کرفس و برگ بو را خرد کرده و این مواد را درون شکم مرغ قرار دهید. سپس مرغ را درون یک ظرف دردار قرار دهید و روی آن آب پیاز و پودر سیر بریزید و درب ظرف ببندید و به مدت دو تا هشت ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شود. بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ را از درون یخچال بیرون آورید و داخل شکم آن را خالی کنید.
  • پیاز و سیر خردشده را درون روغن تفت دهید و سبزی خرد شده را به پیاز اضافه و سرخ کنید.
  • گردوی خرد شده، زعفران دم کرده، زرشک، رب انار و رب گوجه فرنگی را به مخلوط سبزی بیفزایید و مقداری مواد را تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
  • درون شکم مرغ را مقداری آبلیمو بزنید و مواد آماده شده را درون شکم مرغ قرار دهید و به کمک دست مواد را پخش کرده و سپس مرغ را به کمک نخ ضخیم جمع کنید.

برای جمع کردن مرغ ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه بیاورید و نخ را زیر استخوان سینه مرغ بپیچانید. سپس دو طرف نخ را در قسمت انتهایی پای مرغ دو بار بچرخانید و آن را گره بزنید. توجه داشته باشید که در زمان پیچاندن نخ باید آن را بکشید تا مرغ به خوبی جمع شود. نخ های اضافه را قیچی کنید.

  • کره را ذوب کرده و به کمک دست سطح مرغ را به کره آغشته نمایید. بعد از اینکه مرغ آماده شده مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید.
  • مرغ را درون ظرف پیرکس قرار دهید و 1.5 لیوان آب و 1/4 لیوان آب پیاز و 1/4 لیوان آبلیمو را روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا مرغ پخته و سطح آن طلایی شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ را از فر بیرون آورید و نخ های اطراف آن را باز کنید سپس مرغ بریان را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید و آن را با سبزیجات و سس و … تزیین نمایید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طبخ انواع غذا با مرغ طرز تهیه مرغ کره ای هندی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا

به "طرز تهیه مرغ بریان به سبک سرآشپزهای حرفه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ بریان به سبک سرآشپزهای حرفه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید